BNI SHOP
BNI ADRIA

Več kot 
30 miljonov eur

novih poslov za naše člane v BNI Adria regiji!

Kliknite tukaj za več informacij
o naših lokalnih predstavnikih:

BNI Hrvaška, BNI Srbija, BNI Makedonija

 


Zlati 4P člani

Naši člani se zelo trudijo,
da v skupine pripeljejo kakovostne obiskovalce, ki nato postanejo
zelo uspešni člani.
S tem širijo svoje podjetniške skupine kar je izjemno dragoceno.

 


5 letni 4P člani

Kdo so podjetniki, ki že
več kot 5 let

gradijo svoja podjetja,
povečujejo svoje posle in
iščejo nove stranke
z mreženjem v BNI skupini?

 


Člani o nas...

  


  

 

 


Sponzorji se predstavijo

 

DIAMANTNI SPONZOR

Ljubljanska borza, d. d.

Ljubljanska borza skrbi za uspešno, učinkovito in varno delovanje organiziranega slovenskega trga kapitala ter trga. Z delom dosegamo mednarodno primerljivost in prepoznavnost, povečujemo prisotnost mednarodnih vlagateljev v Sloveniji in pomagamo tako manjšim kot večjim podjetjem pri pridobivanju prepotrebnega kapitala za svoje uspešno delovanje. Z izkušnjami in storitvami lahko pripomoremo k dolgoročnemu obstoju vašega podjetja. S pomočjo Ljubljanske borze si lahko na široko odprete vrata v svet in si utrdite vašo mednarodno veljavo.

www.ljse.si


PLATINASTI SPONZOR

AKADEMIJA INT, izobraževanje in storitve, d. o. o.

Jezikovna Akademija je sodobna jezikovna šola, ki edina pri nas ponuja tečaje tujih jezikov na kar 15 lokacijah po vsej državi. S posebno hibridno metodo, ki jo omogoča interaktivna spletna učilnica v oblaku se lahko tujega jezika naučite še hitreje in udobneje. Del tečaja namreč opravite z vrhunsko usposobljenim učiteljem v učilnici, preostanek pa opravite samostojno v spletni učilnici. Danes Jezikovni Akademiji izobraževanje zaposlenih zaupajo tudi največja podjetja v državi, saj omogočajo na mero prilagojene skupinske in individualne tečaje za podjetja. Učni načrti in gradiva so tako v celoti prilagojeni na mero za vsako skupino, pa naj gre za tečaj angleščine za ekipo marketinga ali nemščine za strojnike. Vpis na tečaje poteka vse leto, tečaj pa plačate s pomočjo mesečne naročnine – v tečaj se vpišete ko ustreza vam, hodite toliko časa, kot želite, ob vpisu za daljše obdobje pa prihranite. Odločite se za brezplačno preizkusno srečanje in preverite zdaj!

https://jezikovna-akademija.si


ZLATI SPONZORJI

EOS KSI – Z glavo in srcem v financah 

V EOS KSI kot vodilnemu podjetju za izterjavo dolgov v Sloveniji vemo, da so edina stalnica v življenju spremembe. To je tudi prvi razlog, da stalno prilagajamo svoje storitve spreminjajočim se potrebam naših strank. Naše poslanstvo je, da vedno poiščemo dolgoročne rešitve za vaš uspeh. Zato že od samega začetka gradimo na odzivnosti, strokovnosti, doslednosti in transparentnosti poslovanja. Da smo en korak pred drugimi, se lahko zahvalimo naši mladi in ambiciozni ekipi, ki dostavlja najvišjo kakovost storitev. Navsezadnje pa tudi veselju, ki ga čutimo do našega dela.

https://si.eos-solutions.com


Generali Premium

            https://www.generali.si/fizicne-osebe/o-druzbi/generali-premium/?MP=12-140


PSD Group Translation Agency

PSD Group Translation Agency za vsako stranko poskrbi za prevajanje, revizijjo, redakcijo, lekturo, sodne prevode, tolmačenje, spletne prevode, prevode v 24 urah, najem kabin za tolmačenje in varnost! Skupina PSD ima namreč že 8. leto zavarovano odgovornost za škodo, kar stranki predstavlja še dodatno garancijo kakovosti. Do sedaj še nikoli niso izkoristili nobene privilegije iz zavarovalne police.
www.psd.si


Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

www.ozs.si


Vizija računovodstvo, d. d.

             www.vizija-racunovodstvo.si


SREBRNI SPONZORJI

       Očesni center Vidim

V Očesnem centru VIDIM, ki se nahaja v Celju, opravljamo najkvalitetnejše storitve za izboljšanje vida. Očesni center obsega ambulantni in kirurški del ter prodajalno korekcijskih in sončnih očal, kontaktnih leč in ostalih pripomočkov za vid. V VIDIM, očesnem kirurškem centru, opravljamo VSE vrste operacij za odpravo dioptrije, ki so trenutno znane v svetu. V sredini leta 2015 smo pričeli z laserskimi odpravami dioptrije po najnovejši metodi ReLEx SMILE. Smo EDINI v Sloveniji, na Hrvaškem, oziroma v širši regiji, ki izvajamo tovrstno lasersko odpravo dioptrije (edini v območju cca. 500 km). Smo eden izmed 300 centrov na svetu, ki izvajamo to metodo in naša dva zdravnika, Boštjan Drev, dr. med., spec. oftalmolog ter Boris Tomec, dr. med., spec. oftalmolog sta dva izmed le 700 očesnih kirurgov na svetu, ki imata licenco za opravljanje posega. Vidim, očesni kirurški center, je referenčni partner podjetja Carl ZEISS v tem delu Evrope na področju operativne okulistike.

             www.vidim.si


Alpha prijevodi, d. o. o.

Prevajalska agencija ALPHA PRIJEVODI, d. o. o., s sedežem v Republiki Hrvaški ponuja storitve prevajanja, lokalizacije, sodnega tolmačenja ter simultanega in konferenčnega prevajanja. Na evropskem trgu delujemo kot podjetje, ki je specializirano za prevajanje in lokalizacijo tako kombinacije hrvaščine in drugih svetovnih jezikih kot vseh vrst besedil v številnih jezikovnih kombinacijah svetovnih jezikov. Naša področja specializacije so avtomobilska industrija; tehnologija in tehnika, pravo, ekonomija, poslovanje, finance, zavarovanje, marketing, odnosi z javnostmi, medicina, naravoslovne vede, turizem ter številna druga področja.

            www.alpha-prijevodi.hr/sl/


SID prva kreditna zavarovalnica

Smo priznani strokovnjaki za regijo JV Evrope. Z zavarovanjem vaših terjatev prevzamemo rizik neplačila kupcev, s katerimi poslujete na odprt račun. Nudimo vam osebni pristop in z vami poslujemo v domačem jeziku. Kot specializirana kreditna zavarovalnica vam stojimo ob strani tudi v kriznih razmerah. Več kot 20 let z vami iščemo rešitve s storitvijo po meri, saj se hitro prilagodimo vašim potrebam in pričakovanjem.

           www.sid-pkz.si/sl


BRONASTI SPONZOR

eGlasnik.si / Casteo.com - enostavna izvedba e-novic, newsletterjev, analitike

Za pomembne poslovne informacije, kot so novosti pri produktih ali storitvah, pomembni poslovni dosežki, dogodki ipd., je ključnega pomena, da zanesljivo in čim hitreje – "ko so še vroče" – dosežejo tudi vse vaše stranke, partnerje, investitorje. Sistem eGlasnik.si omogoča izjemno hitro in učinkovito, toda izključno odgovorno kakovostno poslovno obveščanje prek elektronske pošte, z naprednim merjenjem ustvarjenih učinkov in nadzorom dostave. Kljub svobodnemu prilagajanju so sporočila vselej zagotovljeno tehnično in vizualno dovršena, v vaši lastni grafični podobi. To vnaprej (enkrat za vselej) pripravimo tako, da vam za to sploh ni potrebno skrbeti. Ne spreglejte eGlasnikovega darila za vse udeležence konference BNI Adria.

www.eglasnik.si


PARTNER KONFERENCE

GEA College

GEA College je mednarodno priznana podjetniška šola z najdaljšo tradicijo v Sloveniji, ki spodbuja razvoj podjetniške miselnosti in inovativnosti. GEA College je vaš vseživljenski izobraževalni in poslovni partner.

www.gea-college.si


MEDIJSKI SPONZORJI

Svet Kapitala  http://svetkapitala.delo.si

Revija Direktor  www.revija-direktor.si

Revija Denar  http://revijadenar.si

Radio Ekspres  www.radioekspres.si


SPONZORJI ODMOROV

RDEČI ODMOR – Lušt

Rastlinjak, v katerem zorijo LUŠTni paradižniki, se nahaja v Renkovcih, majhni prekmurski vasici. Obsega 60.000 m2 (6 ha) s steklom pokritih površin, v njem pa pridelajo 3.500 ton paradižnika letno, kar je dva krat več kot vsi ostali slovenski pridelovalci skupaj.  V neposredni bližini se nahaja geotermalna vrtina, ki zagotavlja okolju prijazen in obnovljiv vir energije. Pridelovalec in nosilec blagovne znamke LUŠT, podjetje Paradajz d.o.o., je vodilni nosilec znanja s področja gojenja vrtnin v steklenjakih, ogrevanih z geotermalno energijo v Sloveniji, ki zagotavlja varnost ter sledljivost pridelka od rastlinjaka do vaše mize.

            www.lust.si


RUMENI ODMOR - Conditus, d. o. o. : Vedno slastna Blejska kremšnita

V Conditusu ustvarjajo slaščice, ki nam polepšajo življenje. Njihov sladki svet je drugačen - izbran, tradicionalen in naraven! Podjetje Conditus, d. o. o. proizvaja Blejske kremšnite izključno iz naravnih sestavin po tradicionalnem receptu. V letu 2015 je bila na Expu v Milanu njihova Blejska kremšnita izbrana med TOP 10 sladic na svetu.

            www.conditus.si


ZELENI ODMOR – kmetija Avšič, Zeleni hit

www.zelenihit.si/kmetija


ORANŽNI ODMOR – Vitalway (Synergy)

Synergy elitno zdravje predstavlja holistične programe ter inovativna naravna prehranska dopolnila, ki pomagajo uravnovesiti mikrobiom, harmonizirati imunski sistem, zmanjšati posledice stresa in slabe prekrvavitve ter dvigniti nivo energije. S tem pa učinkovito pripomorejo, da smo lahko v vsakem starostnem obdobju najboljša verzija sebe. 

http://www.synergyworldwide.com/SI-SI/Home


ROZA ODMOR - Manner

www.manner.com/sl


SPONZOR SLADKIH TRENUTKOV - Merci

            www.merci.si/si


SPONZOR VEČERNEGA SPREJEMA

Erste Card

www.dinersclub.si


SPONZORJI POGOSTITEV IN OSVEŽITVE

Hiša Joannes Protner

Sodobno urejena klet, kjer se srečata tradicija in domačnost, je od centra Maribora oddaljena le 5 km. Uživajte v vinskem baru ob spremljavi domače kulinarike in večkrat nagrajenih vin.

Klet Joannes je znana po Renskih rizlingih, ki ji dajejo svojstven pečat. Zakaj so najboljši? Renski rizling raste na najlepših in najboljših legah. Zapeljive čute pa vam pričara vrhunska penina, ki jo bogatijo igrivi mehurčki s prijetnim pookusom.

http://joannes.si


Rodica

Družinska Ekološka vinogradniška kmetija se nahaja v osrčju slovenske Istre, v vasi Truške pri Marezigah, 12 kilometrov nad Koprom. Klet leži na vrhu hriba, s pogledom na morje Tržaškega zaliva in neokrnjeno dolino reke Dragonje. Vinogradi se razprostirajo po južnih pobočjih Istrskih gričev na nadmorski višini od 250 do 350m. Lega in podnebje sta idealni za rast in razvoj vinske trte. Na 15 hektarih obdelujemo 60.000 trt, zasajenih predvsem z avtohtonimi sortami, Refoška, Malvazije in Rumenega Muškata ter drugih, Merlota, Cabernet Sauvignona, Syraha ter  Sivega pinota.

http://rodica.si/


QKomel, gostilna Kobjeglava restaurant

www.q-komel.com


Strimplus

             www.strim.si


SPONZOR DEKORACIJE

Pro horto Strgar, d. o. o.

Dejavnost podjetja Pro horto Strgar d.o.o. je urejanje in oblikovanje vrtov in parkov, ki se prične z načrtovanjem, nadaljuje z izvedbo in konča pri redni oskrbi. Urejajo tudi korita, zimske vrtove, skalnjake, škarpnike, terase, strešne vrtove, zelene stene, grobove in poslovne prostore z notranjimi rastlinami. V okviru podjetja delujeta tudi drevesnica in vrtni center v Črnučah.

            www.pro-horto.si


SPONZOR FOTOGRAFIJE

CalistoM

Več kot 10-letne izkušnje s fotografiranjem poslovnih srečanj, kongresov, portretno fotografijo, komercialna fotografija, fotografija izdelkov, osebnih jubilejev in porok. Ekipa calistoM nudi fotografske storitve za vse priložnosti.


SPONZOR REGISTRACIJE

ID shop d.o.o.

www.idshop.si