BNI SHOP
BNI ADRIA

Več kot 
30 miljonov eur

novih poslov za naše člane v BNI Adria regiji!

Kliknite tukaj za več informacij
o naših lokalnih predstavnikih:

BNI Hrvaška, BNI Srbija, BNI Makedonija

 


Zlati 4P člani

Naši člani se zelo trudijo,
da v skupine pripeljejo kakovostne obiskovalce, ki nato postanejo
zelo uspešni člani.
S tem širijo svoje podjetniške skupine kar je izjemno dragoceno.

 


5 letni 4P člani

Kdo so podjetniki, ki že
več kot 5 let

gradijo svoja podjetja,
povečujejo svoje posle in
iščejo nove stranke
z mreženjem v BNI skupini?

 


Člani o nas...

  


  

 

 

Z veseljem vas obveščamo, da se bomo v četrtek, 30. januarja 2014,
vsi člani slovenskih BNI skupin ter ostali pozitivno naravnani podjetniki/poslovneži srečali na
2. BNI podjetniški konferenci z naslovom

“2014 – skupaj zmoremo”.

Konferenca bo v Austria Trend hotelu od 13h do 20h.

Tema konference je sodelovanje in povezovanje, ker verjamemo, da je to pomemben del uspeha. Povezani želimo biti tudi z drugimi podjetniškimi organizacijami in zato smo na dogodek povabili tudi mag. Samo Hribar Miliča, predsednika GZS, ki bo imel pozdravni nagovor.

Registracija za člane Registracija za nečlane

Osrednji govorec konference bo Sam Schwart iz ZDA, Mid-Atlantic District Director, Director of Training, BNI Europe, sicer pa vodi uspešne BNI regije Northern Virginia v ZDA, BNI Izrael, BNI Madžarska in BNI Romunija - zagotovo prava zakladnica znanj in poslastica za BNI poslušalce!

Pri vsakršnem sodelovanju neizogibno prihaja tudi do konfliktov, zato bodo z nami na okrogli mizi strokovnjaki s področja obvladovanja medsebojnih odnosov, ki se bodo z moderatorko pogovarjali kako uspešno reševati konflikte:

  • Rudi Tavčar, MBA, psiholog, mediator,
  • Dr. Tristan Rigler, klinični psiholog,
  • Saša Einsiedler, mediatorka in trenerka javnega nastopanja,
  • Ksenija Lorber, mediatorka in trenerka obvladovanja konfliktov.

Sodelovanje je uspešno, če se znamo pogovarjati o pravih stvareh in zato bo mag. Brigita Pirc predstavila kako izvesti 1-na-1 sestanek s partnerjem, ki vam bo prinesel nove posle, nove stranke!

Poslušali bomo tudi zelo zanimivega sogovornika, ki verjame v moč sodelovanja in ga tudi udejanja v praksi, pri svojem delu. Svojo zgodbo bo z nami delil dr. Ahmed Pašić, publicist, humanitarec, in človek, okrog katerega se je zbralo gibanje »Ejga, za lepše Jesenice«.

Ob koncu pa bo nacionalni direktor BNI Slovenija mag. Jernej Pirc predstavil, kako uspešni smo bili v letu 2013, hkrati pa bo spregovoril o načrtih za prihodnost.

Konferenco bomo zaključili z mreženjem in druženjem, kot se spodobi za naše podjetniško združenje.

Na konferenci boste vi in vaši sodelavci imeli priložnost za strukturirano mreženje, saj bo vsakdo spoznal vsaj 40 udeležencev dogodka. V tednu konference odpadejo vsi redni sestanki BNI skupin, saj bomo izmenjavo napotnic in kartic zahvale izvedli kar na sami konferenci.

Število mest je omejeno, zato sebe in svoje sodelavce ter zasebne partnerje prijavite že danes (sodelavce in partnerje prijavite s klikom na "Prijava za nečlane"). Po registraciji boste po elektronski pošti prejeli potrditev registracije in predračun za plačilo kotizacije, ki znaša le 28 EUR za prijave do 24.1.2014. Parkiranje brezplačno.

Vljudno vabljeni, da se udeležite BNI konference in naredite prvi korak na poti do poslovnega uspeha!

Registracija za člane Registracija za nečlane

Kontaktna oseba

V kolikor potrebujete dodatne informacije o konferenci (prijava, plačilo kotizacije, ...) lahko pišete na bni-konferenca@infuzija.si ali pokličete na 031 760 740, kjer vam bo na vaša vprašanja z veseljem odgovorila ga. Urša Teslić Čož.